Regionsmøde den 25. Marts 2023 hos Niels Chr Madsen

Jens Ole Nielsen bød velkommen til de 13 medlemmer der var mødt op og konstaterede at det var længe siden at vi sidst har været sammen og håbede at ynglesæsonen var kommet godt i gang og at der var kommet mange unger på pind .

Han nævnte også generalforsamlingen i Silkeborg hvor han opfordrede til at så mange som muligt deltog . Vores regionsudstilling kommer næste år tilbage til Hjørring fugleforening , der er blevet lavet en tur til Valsrude fuglepark af Hjørring fugleforening.

Peer Nielsen : Landsudstillingen skal holdes i Herning indtil videre og i år er det den 27 – 28 og 29 oktober , og der vil blive arbejdet på at vi bliver rykket lidt længere frem så vi bedre kan ses og der bliver lidt bedre lys . Der skal strammes lidt op på bedømmelserne så der bliver dømt efter listerne i år er der 4 Hollandske dommere . Jysk fyn skal ikke længere tilbyde at sælge medicin så det bliver udfaset. Der bliver implimenteret et nyt EDB system til at køre Jysk Fyns aktiviteter .

Rundt om bordet : Mange havde haft en del problemer men første kuld selv om æggene var befrugtet kom ungerne ikke ud af æggene og efterfølgende kom der en ubefrugtede æg , men de fleste steder er der alligevel kommet unger på pind . Efter en livlig snak på tværs af bordet diskede Niels Chr om med hjemmebagte boller og kage så en god eftermiddag sluttede ved 17 tiden .