Velkommen til Region Nord

Region Nord er en af de 5 Regioner i Jylland og Fyn. Vi afholder hver især i regionerne møder, udstillinger og arrangerer udflugter til forskellige opdrættere her i landet. Man kan lære noget, lige meget hvor man kommer hen, der er måske nye ideer at få.

Region Nord´s aktiviteter. Regionen afholder 6 møder om året, det er altid en lørdag med start kl. 13.

Mødernes indhold kan varieres med foredrag og lysbilleder, men starter altid med et besøg i værtens fuglehus og senere med orientering fra Regionen og JFKK´s bestyrelsesmøder. Møderne afholdes altid privat, og dagen slutter med en god fuglesnak samt kaffe og brød.

Der vil i løbet af året blive arrangeret et par ture, hvor vi besøger medlemmer af andre regioner og/eller et besøg ved et af vore egne medlemmer, der vil vise sit fuglehold frem til os andre.

Vi deltager også – hvis vi har tid og lyst til det – på udenlands-rejser som Jysdks Fynsk Kanarieklub arrangerer til nationale – internationale samt verdensudstillinger i Holland, Belgien og Tyskland. På disse ture, besøger ved vi også opdrættere i de pågældende lande, hvor vi måske kan gøre en god handel.

Det største arrangement i REGION NORD er vores årlige regionsudstilling, der afholdes i oktober. Denne udstilling giver opdrættere et fingerpeg om, hvordan ens opdræt er i forhold til standarden. Men også en dag, hvor der er plads til hyggeligt samvær.

Skulle det have din interesse at aflægge os et besøg på et af vores møder, er du velkommen, du kan kontakte: Region Nord´s Næstformand + medlem af JFKK´s bestyrelse. Peer Nielsen

Tlf. 23 24 80 45