Den 5 marts medlemsmøde hos Jens Ole Nielsen Hirtshals

Der var mødt 10 medlemmer op i det gode forårsvejr.

Der blev budt velkommen med hjemmebagte boller og kringelkage.

Jens Ole fortalte at medlemslisten er revideret og der er givet tilsagn om at det er i orden at den lægges på nettet.

Der blev talt om at regionudstillingen og DM at det er en forkert rækkefølge, fordi fjerkræ foreningen har rykket deres udstilling 6 – 7 uger tilbage fordi man er bange for det bliver aflyst Pga. fugleinfluense.

Regionudstilling bliver den 29-10-2022 i Kernehuset i Hjørring, vi har rådighed over nøglen fra fredag. Dommer bliver Willy Rasmussen og Peer Nielsen

23-4-2022 er der generalforsamling i Lunden hvor der bliver afholdt et foredrag, det er ikke helt på plads endnu hvad det bliver.

Den 21-22 og 23 oktober afholdes DM i Herning (fuglen skal indleveres fredag)

Poul Erik Larsen oplyser at han har meldt sig ud af Jysk Fyn kanarieklub, kan man så stadig udstille ved regionsfinalen.

Jens Ole Nielsen svarer Ja man behøver ikke at være medlem for at udstille og deltage i vores møder.

Poul Erik Larsen oplyser at flere af vores møder falder sammen med Hjørring Fugleforenings møder

Der blev vendt flere ting og især sort plet blev der talt meget om der var flere medlemmer hvor det var et stort problem med mange døde unger. Og også hvorfor er der æg som ikke bliver ordentlig befrugtet, vi fik også en god snak om opmadningsfoder der var vanen tro mange forskellige måder at lave opmadningsfoder på.

Poul Erik Larsen spørger om det er en mulighed at man kan købe forskellige medicin og vitaminer hjem sammen så dem med ikke så mange fugle ikke skal købe så stor en portion.

Næste møde 30-04-2022 hos Egon Jørgensen Sindal