Julefrokost + Generalforsamling + Pokaluddeling i Nord  2015

I Region Nord var man lørdag d. 28. nov. kommet rigtig langt nordpå, nærmere betegnet hos Annette og Morten Christiansen i Sindal.

Morten avler Gul Lipokrom og har store flotte lokaler til rådighed med både yngleburer og volierer. Årets avl havde kvantitetsmæssig været dårlig… men næste år får den en skalle.

Vi – 20 personer i alt – startede ved et veldækket julebord. Efter sild, fiskefilet og grønlangkål med hamburgryg og medisterpølse, gik vi i gang med generalforsamlingen:

Dirigent, Wictor Corneliussen gav straks ordet til formand, Niels Chr. Madsen, der berettede om årets gang. En stribe velbesøgte og udbytterige møder, og en helt fantastisk Regionsudstilling i Frederikshavn med ikke mindre end 127 fugle udstillet i flot pyntede reoler. DM i Silkeborg blev også nævnt – og ikke mindst de mange flotte resultater opnået af avlere fra, Nord.

Regnskabet, som kasserer, Kurt Andersen fremlagde, viste et lille underskud på 896,34 Kr.; men dette skyldes primært en engangsudgift til genindførsel af en række vandrepokaler.

Regnskabet blev, ligesom formandens beretning, godkendt ved akklamation.

Valg til bestyrelse var genvalg til formand, Niels Chr. Madsen - JFKK bestyrelsesmedlem, Peer Nielsen – kasserer, Kurt Andersen og spilkoordinator, Poul Kristensen. Kun sekretær, Susanne Mølholt ønskede ikke genvalg – Hendes job overgår til Niels Chr. Der får hjælp til skriverierne af en anden Niels – med et O. bagefter.

Fastlæggelse af årskalender for 2016 blev også bragt i orden – Se den andets steds.

Mødet sluttede med det allervigtigste, Pokaloverrækkelsen:

Bedste 5 farvekanarier, Niels O. Kristensen, der også havde den bedste Stamme. (Gule).

Bedste farvekanarie (Rød) og Bedste Førstegangsudstiller, Jesper Jensen.

Bedste 5 figurkanarier, Niels Chr. Madsen, der også havde den bedste Stamme (Gloster).

Bedste figurkanarie (Gloster), Jens Ole Nielsen.

2015-11-28-15-28-37-R550