Frisk forårsdag i Frederikshavn.

Lørdag d. 19 marts blev sæsonen skudt i gang i Region Nord med et møde hos Hans Peter Jørgensen i Frederikshavn.

Mødet var oprindelig berammet til af skulle være afholdt ved Hans`s genbo, Wictor Corneliussen, men denne var rejst til Østrig. Andre, der også manglede var JFKK-bestyrelsesmedlem, Peer Nielsen, der var på fugletur i "Langtbortistan" og Regionsformand, Niels Chr. Madsen, der var til rund fødselsdag.

Hans, der avler Hvide + Lizard havde haft en rigtig god avlssæson og fået en pæn flok af begge racer på pind.

Peers fravær betød, at man ikke blev orienteret om de seneste tiltag i JFKKs bestyrelse. Dette forhindrede dog ikke forsamlingen – 12 i alt – i at diskutere tidens hotteste emner, sammenlægningsplanerne af DKK og JFKK.

Man var ikke duperet over det første fælles blad. Rigtig mange var betænkelige ved sammenlægningsplanerne og kunne ikke se, hvad det ville gavne Dansk Kanariesport.

En ting var der fuldstændig enighed om: DM på Fyn er ikke et godt sted. Mange tilkendegav, at de ikke ville udstille ved DM i 2016.

"Bordet Rundt" viste, at der i Regionen er avlet mange, gode fugle, men en del havde haft problemer med bl.a. blanke æg. Enkelte avlere havde afsluttet ynglesæsonen, men de fleste var kun halvvejs.

Mødet, som blev afholdt på en rigtig flot, solbeskinnet forårsdag sluttede med Amerikansk Lotteri og et overdådigt kaffebord.