Dansk Kanarie

- stedet hvor kanarieopdrættere samlesRegion Fyn & Syds juleafslutning 2018.

Fredag den 23. november afholdt Region Fyn og Syd det traditionsrige julemøde. I år var mødestedet i Middelfart, hvor Kaj har mulighed for ”at huse” os i meget fine lokaler.

Mødestedet ligger også meget ideelt i forhold til regionens geografiske område, så julemødets placering i Middelfart kan nemt gå hen og blive en tradition.


Henrik startede med at byde velkommen.

HenrikRDer efter satte vi os til bords til en lækker julefrokost, hvor stort set alt var hjemmelavet – naturligvis af Kaj. Det skal også nævnes, at Villy og Finn var heldige at få tildelt mandelgaverne.

IMG 0345R IMG 0353R
IMG 0354R IMG 0348R
IMG 0349R IMG 0351R
IMG 0358R IMG 0360R

  

taageschmidt 2


Efterfølgende tog Tage over med bankospillet med mange fine gevinster – blomster, vin, kaffe og 3 sække frø.Afslutningsvis blev alle pokaler fordelt.

IMG 0362R IMG 0364R
Henrik fik en pokal for bedste agat Villy fik pokal for bedste isabel
IMG 0367R IMG 0369R
PoulErik fik pokal for bedste sortserie og Derby pokal i Farve Tage fik pokal for bedste toppede race, samt en pokal for bedste Corona og bedste Consort
IMG 0370R IMG 0372R
Mogens fik pokal for bedste lipokrom hvid, Bedste farve, Bedste stamme samt Bedste Farveopdrætter i Region Fyn&Syd Lars fik pokal for Bedste Formrace på en Border, pokal for bedste Border, Bedste Figurfugl, Bedste 5 samlet, Derby pokal i figur samt Bedste Figuropdrætter i Region Fyn&Syd (dog manglede der to pokaler, som Lars får senere.

Desuden var der tre andre opdrættere , som ikke var til stede, men de får naturligvis også deres  pokaler:
Frank Pedersen i Lipokrom Rød, Knud Hansen i Friserede racer på sin Pariser samt Karl Aage der fik pokal i Brunserien, i mosaikserien samt Andre varianter på sin Phæo.

Vi havde en rigtig hyggelig aften, hvor der var tilbageblik både til Europaudstillingen i Herning og til vores egen regionsudstilling på BMS i Kolding.Billeder: Jytte

© 2015 - Dansk Kanarie - Stedet hvor kanarieopdrættere samles.


Webmasters Palle Tlf: 2862 0960 - Mail: palle@jfkk.dk - Steen Tlf: 4084 5285 - Mail: sdickov@mail.dk