Sankt Hans møde i Region Midt-Øst.

Fredag d. 24. juni - på en rigtig lummervarm aften med temperaturer på omkring de 30 grader og en luftfugtighed, der nærmede sig de 100% - samledes 11 regionsmedlemmer til møde i Hobro hos, Ruth og Niels O. Kristensen.

Man så Gul Lipokrom i massevis: I alt 146 unger er det blevet til i år.

Aftenens altoverskyggende emne var diskussion om den planlagte udstilling i oktober, og desværre kom man til det resultat, at den selvstændige udstillingen må droppes.

Selvom vi har bestemt ikke at se tilbage, er vi nødt til at konstatere, at den forhenværende bestyrelse, da den gik og smækkede med døren, også havde formået næsten at tømme regionens pengekasse. Det er første begrundelse for aflysningen.

En anden årsag er, at de udstillingsreoler, som vi plejer at bruge, først blev transporteret til Ringkøbing (for Region Midt-Øst`s penge), og i skrivende stund vist nok befinder sig på Fyn med henblik på det kommende DM? Ingen i regionen ved, om reolerne tilhører Midt-Øst eller JFKK?

Den sidste – og nok tungest vejende – begrundelse for aflysningen er, at ikke eet eneste medlem fra Danmarks næststørste by, Århus, har deltaget i regionens møder, siden vi blev smidt ud af vores dejlige klublokaler på Viborgvej 53.

Udstilling af smukke kanarier bliver der dog alligevel. De aktive medlemmer af Midt-Øst har besluttet at udstille deres kanarier på Randers Fugleforenings udstilling lørdag d. 1. -og søndag d. 2. oktober. Udstillingen finder sted i "Plantorama" - Marsvej 14 – 8960 Randers SØ: lørdag åbent fra 9 til 18, og søndag fra 9 til 16. Begge dage er der gratis adgang.

Kom og besøg udstillingen!

Næste regionsmøde bliver fredag d. 30 september kl. 18.30 på smukke "Farmen" hos Solvej og Niels P. Lund, Hammelvej 289A, Bøstrup - 8870 Langå.

Alle kanarieinteresserede er velkomne til vores møder. Det koster 25 Kr. pr. persom at deltage – pengene går ubeskåret til Midt-Øst`s slunkne pengekasse.

Niels O.

skt-hans-1-2016  skt-hans2-2016