Forårsmøde i Region Midt-Øst.

Fredag d. 29. april mødtes vi hos Solvej og Niels P. Lund på "Farmen" ved Langå (Sydvest for Randers).

Udenfor nærmede temperaturen sig frysepunktet, men inde i de hyggelige stuer i den stråtækte idyl, var der masser af varme.

Niels viste rundt og fortalte om gården - om hvordan Solvej og han havde moderniseret den, og ikke mindst om alle gårdens dyr: En flot besætning af Herford-køer der igennem tiden har vundet mange pokaler på landets store dyrskuer... og så selvfølgelig fuglene, som også har hentet flotte rosetter og Danmarksmesterskaber.

2 racer avler Solvej og Niels med, Gul Lipokrom og Gul Mosaik. Flotte unger var det blevet til, selvom avlssæsonen havde drillet noget med bl.a. mange ubefrugtede æg.

Man blev på mødet enige om, at den planlagte Regionsudstilling d. 15. og 16. oktober skal

gennemføres. Dommeren er på plads, Peer Nielsen har lovet at dømme alle fuglene – Tak for det! Regionens bestyrelsesrepræsentant, Thomas Hansen får til opgave at lave aftale med stedet, hvor den skal afholdes - Måske bliver det Plantorama i Skæring?

Man diskuterede også PR for Regionen. Lokale aviser vil blive kontaktet og informeret om Regionsudstillingen, som også vil blive annonceret på nettet; og man arbejder på en brochure, som skal reklamere for kanarieavl.

IMG 0878R-500

Mødet sluttede med kaffe, madder og kage. En rigtig hyggelig aften i nogle fantastiske omgivelser – Stor tak til Solvej og Niels P. Lund!

Næste møde i regionen bliver fredag d. 24. juni kl. 18.30 hos Ruth og Niels O. Kristensen, Fasanvej 28 i Hobro.

Her er der "kun" Gul Lipokrom at kigge på, men til gengæld hele 140 unger.

Niels O.