JFKK bestyrelsesmøde den 25 marts 2022

Deltagere.

Mogens Mosskov. Henrik Andersen. Ronald Hvam. Bjarne Johansen. Jens Ole Nielsen. Per Pedersen.

Dagsorden.

Pkt. 1. Godkendelse af referat fra sidst.

Godkendt.

Pkt. 2. Nyt fra formanden.

Der er kommet opfordringer til at vi igen i år afvikler en kanariedag. Vi sætter 11 september som foreløbig dato for afviklingen. Ved at både JFKK samt region Midt Vest flytter udstillingerne til oktober er der opstået et sammenfald af udstillinger. Det er beklageligt, men da der i to år ikke har været muligt at afholde udstillinger i november måned på grund af fugleinfluenza, blev udstillingerne flyttet.

Pkt. 3. Orientering fra kasseren.

Regnskabet blev fremvist og det viste et pænt overskud. Kassereren kan ikke selv være tilstede på generalforsamlingen på grund af en konfirmation ved et barnebarn. Han prøver at forhøre revisoren om han præsentere regnskabet..

Pkt. 4. Generalforsamlingen.

Der er tilmelding senest den 1 april. Der er ikke indkommet nogle forslag. Formandens beretning kommer i bladet. Mogens modtager genvalg. Der kan indsendes spørgsmål til dyrlægen via formanden der så vil tage det med på generalforsamlingen. Som sædvanligt vil foreningen stå for en anretning før generalforsamlingen starter.

Pkt. 5. Nye medlemmer, nye tiltag på nettet.

Vi vil igen prøve med opslag på Facebook hvor vi tilbyder et par fugle ved oprettelse af medlemskab. Fuglene der udloves købes ved medlemmerne for et rimeligt beløb på 300 kroner.

Pkt. 6. Bustur 2023.

Der arbejdes på turen. Vi frygter prisstigning både på bussen og hotellet men kan kun håbe de ikke bliver for voldsomme.

Pkt. 7. Kanariedag.

Arbejdsdato 11 september. Muligvis bliver det afhold i området for region Syd - Fyn .

Pkt. 8. Udstilling 2022 den 21 til 23 oktober. Hvordan opbygger vi den. Fugleinfluenza.

Vi kunne tænke os en udstilling i udstillingen, hvor vi tydelig kunne markere os samt skabe lidt hygge omkring udstillerne. Der kunne fremstilles materiale omkring foreningen til besøgende mm. Vi vil bestille en kyndig fotograf til at tage billeder på udstillingen. I sammenarbejde med DKK vil vi igen forsøge at rette henvendelse til Fødevarestyrelsen og forklare specielt om udstilling af kanarier i håb om der ikke kunne ændres på reglerne. I Holland for eksempel er der meget anderledes forhold for udstilling af kanarier.

Pkt. 9. Strategi for JFKK. Hjemmeside. Facebook.

Der var nogle forslag til ændringer så hjemmesiden blev mere brugervenlig.

Pkt. 10 Bestyrelsesmøder 2022.

Bestyrelsesmøde 25 marts. Generalforsamling 2022 den 23 april. Udstillingsmøde den 19 august. Møde om kanariedagen den 10 juni.

Pkt. 11. Nyt fra regionerne.

Nord. Flere medlemmer var utilfreds med at JFKK afholder udstilling så tidligt og at den ligger før regions udstillingen. Bestyrelsen blev genvalgt. Midt Vest. God opbakning til møderne. Alle genvalgt i bestyrelsen. Fyn. Nyt medlem i bestyrelsen Fin Enevoldsen. Knud Hansen suppleant til JFKK´s bestyrelse.

Sekretær Ronald Hvam.