Dansk Kanarie

- stedet hvor kanarieopdrættere samles

Velbesøgt julefrokost i Region Midt-Øst d. 11.12.2015.

 

Allerede ved ankomsten til Tingvangen 22 i Spentrup (lidt nord for Randers), hvor Karin og Bjarne Andersen havde åbnet dørene for regionens medlemmer til den årlige julefrokost, blev vi modtaget af et juleudsmykket hus: Lysende træer i indkørslen og en rød nisse på gavlen – og julepyntningen var også gennemført inden døre.

Selvom Bjarne er en kendt mand i kanariekredse er byens mest berømte beboer Steen Steensen Blicher, der var præst i byen til sin død i 1948.

Inden vi satte os til bords, benyttede vi de sidste minutter med lys i fuglestuen til at bese denne.

Bjarne har en meget flot fuglestue; masser af lys og luft med loft til kip og et stort ovenlysvindue. Der var pinlig orden alle steder, og fuglene så rigtig godt ud.

Bjarne avler Gloster og Gul Lipokrom, og han var allerede begyndt at skrue op for lyset med henblik på avl først i det nye år.

Julefrokosten var særdeles lækker, og deltagerne hyggede sig med den gode mad.

Der blev også tid til lidt alvorlig snak omkring regionens fremtid. Alle var enige om, at det turbulente år 2015 nu var lagt bag os, og der skulle ses fremad:

Generalforsamling blev planlagt til d. 26. februar hos Pia og Thomas Hansen i Hinnerup, hvor man bl.a. ville planlægge 2016`s mødeaktiviteter. Der blev allerede nu taget hul på disse idet man bestemte sig for at arbejde hen imod en Regions-Udstilling i uge 41 – lørdag d. 15. og søndag d. 16. oktober.

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår sluttede en dejlig aften, hvor vi blev godt modtaget af en lille, dyreglad familie – Foruden fuglene havde Karin, Bjarne og 10-årige Kasper 2 hvide pudler og 3 katte.

Tak for en hyggelig aften.

Niels O.

julemode2015

© 2015 - Dansk Kanarie - Stedet hvor kanarieopdrættere samles.


Webmasters Palle Tlf: 2862 0960 - Mail: palle@jfkk.dk - Steen Tlf: 4084 5285 - Mail: sdickov@mail.dk