Dansk Kanarie

- stedet hvor kanarieopdrættere samles

Sensommermøde i Region Midt-Øst. 4-09-2015

 

Billede-1

 

 

Efter nogle turbulente måneder, hvor bestyrelsesmedlemmer først blev valgt og kort efter trådte tilbage igen, og hvor Regionen mistede sit flotte mødelokale på Viborgvej i Århus, samledes man igen. Denne gang i privat regi – fredag d. 4. september – hos Margit og Benny Andersen i Værum ved Randers.

Man valgte ikke at spilde tiden på det forgangne, men i stedet at se fremad og på sigt igen at få Region Midt-Øst op at køre på den store klinge. Slagplanen blev, at man mødes igen til et julearrangement fredag d. 11. dec. Kl. 18 hos Bjarne Andersen på Tingvangen 22 i 8981 Spentrup. Til denne aften bestiller Margit en juleplatte hos ”Anne Maries Restaurant” som Niels P. Lund kører forbi og tager med til Spentrup.

Margit udsender mail til medlemmerne. Prisen bliver 117 Kr. pr snude, og så medbringer man selv drikkevarer.

Frem til man kan afholde generalforsamling i februar kører duoen, Thomas Hansen og Bjarne Andersen Regionen.

Til den tid skulle ”bestyrelsen” gerne udvides – måske blot med en enkelt mere.

Regionen vil arbejde frem imod igen at få en udstilling op at stå efteråret 2016. Måske på vores tidligere brugte sted, ”Maxi Zoo” i Tilst eller i et samarbejde med Randers Fugleforening, der laver en fin udstilling i ”Plantorama”.

I den forbindelse indkaldes de vandrepokaler, der blev uddelt ved Regionsudstillingen i 2014. De skal afleveres til Bjarne.

Aftenen var særdeles vellykket: Først viste Benny rundt i sit store fuglehold med masser af papegøjer og parakitter – nogle endda tamme, men det, der interesserede os mest var hans nye kanariestue.
Billede-2

Margit og Benny har købt mange af Anna Hansens bedste Gloster, og også nogle af hendes fine kasseburer.

De nøjes ikke med figur-kanarier: De satser også massivt på farvekanarien, Gul Lipokrom.

Et veldækket kaffebord med boller og kringle afsluttede den hyggelige aften… Ja, og så var der lige 3 Franske Buldogs, der sagde, Hej.

Niels O.

© 2015 - Dansk Kanarie - Stedet hvor kanarieopdrættere samles.


Webmasters Palle Tlf: 2862 0960 - Mail: palle@jfkk.dk - Steen Tlf: 4084 5285 - Mail: sdickov@mail.dk