Dansk Kanarie

- stedet hvor kanarieopdrættere samles

velkommen til region midt øst


 

Region Midt Øst er er en af de 5 regioner i Jylland og Fyn, der hører under J.F.K.K.

Vi afholder hver især i regionerne møder, udstillinger og arrangerer udflugter til de forskellige opdrættere i både vor egen og de øvrige regioner. Dette ofte til stor gavn for èn selv, man ser noget nyt, lige meget hvor man kommer hen, der er altid noget at lære, og det giver inspiration til nye ideer i ens eget fuglehold.

I region Midt Øst afholdes ca. 10 møder om året, det er normalt den sidste torsdag aften i måneden.

Der arrangeres foredrag ofte med lysbilleder eller video, fuglesnak aftener og meget andet oplysende inden for kanariesporten, for derfor så at afslutte aftenen med en god gang fuglesnak under kaffen.

Vi deltager også - hvis vi har tid og lyst - på udenlandsrejser, som Jydsk Fynsk Kanarie Klub arrangerer til internationale- og verdensudstillinger rundt om i Europa. På disse ture besøger vi også opdrættere i de pågældende lande, hvor vi ofte kan gøre en god handel.

Det største arrangement vi har, er vår årlige regionsudstilling, der afholdes i oktober måned. Her bliver vist lidt af det, vi har fået ud af den foregangne ynglesæson, samtidig har vi nogle hyggelige dage.

Dette er udpluk af det, du kan få ud af at være med til i Region Øst

Skulle du have interesse i at aflægge regionen et besøg, er du meget velkommen.

For eventuelt oplysninger kan du kontakte:

Kontaktperson til Region Midt-Øst, Benny Andersen, Hammelvej 128, 8940 Randers SV - Tlf. 24845754 - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

© 2015 - Dansk Kanarie - Stedet hvor kanarieopdrættere samles.


Webmasters Palle Tlf: 2862 0960 - Mail: palle@jfkk.dk - Steen Tlf: 4084 5285 - Mail: sdickov@mail.dk