Region Nord Sommermøde i september.

Med temperaturer, der nærmede sig de 30 grader, holdt Region Nord onsdag d. 14.09. møde i Hobro hos Ruth og Niels O. Kristensen.

Som sædvanlig var der – trods store kørselsafstande - rigtig godt fremmøde med pænt over den halve snes medlemmer.

Mine gule fugle havde denne aften fået lov til at være lidt længere oppe, end de plejede, så vi startede med et kig i fuglestuen, hvor træningen til årets udstillinger så småt var indledt.

Regionsformand, Niels Chr. Madsen bød velkommen, og man diskuterede, hvad Region Nords medlemmer kunne ønske sig i fremtiden.

Oplæg og ideer, som Region Nords kandidat til den nye "Unions bestyrelse", Jens Ole Nielsen kunne tage med i sit fremtidige arbejde for kanarie-sporten.

Et andet emne, som blev diskuteret, var Regionsudstillingen i Hjørring lørdag d. 29. og søndag d. 30. oktober. Det velfungerende udstillingsudvalg havde faktisk det meste på plads, og regionens kasserer, Kurt Andersen havde allerede via nettet udsendt tilmeldingsskemaer.

Nogle medlemmer havde haft besvær med at finde tilmeldings nøglenumrene - De er vist forsvundet fra den nye hjemmeside?

Ruth havde sørget for et veldækket kaffebord.

Under kaffen spillede vi som sædvanlig Amerikansk Lotteri – Og også helt som sædvanlig var en af vinderne Spilkoordinator, Poul Kristensens kone. Tillykke, Doris!

Kom og besøg Nords Regionsudstilling i samarbejde med Hjørring og Omegns Fugleforening i Badmintonhallen, Idræts Alle 149 – 9800 Hjørring. Der er virkelig meget at se på.

Niels O.

IMG 0991-19-09-2016-R400 IMG 1002-19-09-2016-R400