Aktuelt Nyt for Region Fyn og Syd


KLIK HER
 
 Avlskort


KajViby           NEKROLOG
                          

Det var med stor sorg, at vi mandag den 6. december fik meddelelsen om Kaj Viby`s død.

Vi skal helt tilbage til ca. 1970, hvor Kaj Viby ved en række besøg hos Frank Darling fik interesse for kanariesporten. Kaj Viby havde en særlig glæde ved arbejdet med de krøllede kanarier.

De første Nordhollændere blev købt af S.E.Poulsen.

Da der kun var ganske få opdrættere i Danmark med opdræt af friserede racer, tog Kaj Viby kontakt til en række opdrættere i Holland og Tyskland og blev samtidig medlem af den tyske specialforening Frise Freunde.

Kaj Viby har vundet stor anerkendelse for sit meget fine fuglehold. Han har opnået meget flotte udstillingsresultater både i Danmark og i Tyskland gennem rigtig mange år.

I de seneste år har Kaj Viby siddet i bestyrelsen for Region Fyn/Syd og har været en af regionens repræsentanter i JFKK`s bestyrelse.

Ud over hans store faglige interesse og viden omkring sit fuglehold, var Kaj Viby f.eks. også meget optaget af kunst. I kælderen i familiens dejlige villa havde han sit eget billedværksted, hvor mange farverige malerier blev skabt. Til JFKK`s jubilæumsudstilling havde han medbragt et flot maleri.

Plakat af Kaj Viby


Kaj Viby var behagelig, givende og hjælpsom.

Kaj Viby`s død bliver et stort sagn for familien, hvor hans kone Alice i alle årene har deltaget på de mange fugleture til udlandet og til de mange danske udstillinger. Inden for kanariesporten vil han også blive savnet.

Ære være Kaj Viby`s minde.

Region Fyn/Syd

Henrik