sydlogo-ref

 

Tilstede:
Ib H Hansen
Tage Schmidt
Peter Bang
Hans Nielsen
Villy Rasmussen

Afbud fra Tommy D Jensen

Ib bød velkommen og vi drøftede udstillingen i Ørbæk, hvor vi deltog sammen med Region Fyn, det havde været en fin udstilling og fuglene var blevet godt bedømt, der havde været mange inde og se på kanarierne, så vi kunne være godt tilfredse. Lokalet havde været rigtig godt med gode lysforhold, så man kunne se fuglene.

Vi drøftede herefter en del om udstilling af flerårige fugle, men var enige om at skal de udstilles skal det være en gruppe for sig selv, de skal ikke konkurrere med de unge fugle.

Når vi udstiller i Tyskland er det i würster 2 bure med træpinde, som sidder i forgitteret og med sand i bunden af burene, og vi vil ikke blive hjulpet i år som vi blev det sidste år, så vi må lære de tyske regler at kende, men jeg er også overbevist om at Ronald skriver reglerne ned i Bladet.

Med hensyn til næste års udstilling vil vi prøve at tage kontakt til Bramming Fugleforening, om vi kan være med der, vi tror der er større mulighed for at få flere fugle med i den weekend, så det ikke falder sammen med en af de tyske udstillinger, og der havde været stor tilfredshed med samarbejdet sidste år, og der kommer rigtig mange og ser udstillingen i Bramming. Ib tager kontakten med dem.

Peter kigger på stivere til vore udstillings reoler, så de er klar til næste år.

Der bliver indkøbt 2 nye pokaler som vedtaget tidligere en til Bedste farvefugl og en til Bedste figurfugl, dette bliver gjort af Ib.

Ib havde været til møde i udstillings udvalget, og syntes det var meget fint at Ronald lige havde et skema med alle opgaver på, så var det bare lige at skrive ind hvem gør hvad og hvornår.
Ib og Peter tager til udstillingen i Silkeborg Lørdag og hjælper, Peter, Ib og Hans hjælper på skift Søndag.

Region Syd afholder Julemøde den 4. December kl. 19:00 på BMS A/S i Kolding, det bliver med gløg, æbleskiver, kaffe og kage, samt banko og så selvfølgelig præmie uddeling for resultaterne af udstilling på Fyn.

Region Syd vil prøve at lave en endags tur til det Tyske Mesterskab i Bad Salzuflen, men herom kommer der mere senere.

Visionsudvalget. Region Syd har ikke fåetudpeget en deltager til visionsudvalget men vi har sammen drøftet 3 emner som vi mener der skal arbejdes videre med og det er
Fastholdelse af medlemmer
Samarbejde med andre foreninger
Øgede indtægter.

 

Villy