Dansk Kanarie

- stedet hvor kanarieopdrættere samles

 

Men praktisk nok, var der et kort bestyrelsesmøde, hvor det blev besluttet at Ib og Hans deltager på JFKK om Søndagen på salgsudstillingen.

Og Tage deltager om Torsdagen og muligvis om Søndagen. Bestyrelsen hilser initiativet om klargøringsmødet på B.M.S velkommen, selvom 2 af bestyrelsesmedlemmerne desværre allerede nu kan konstatere, at de ikke kan deltage p.g.a ferie

Det blev som sædvanlig en rigtig hyggelig aften, selvom deltager antallet kunne have været bedre.

Hans og frue bor et sted, hvor man med det samme kan se, at her er der styr på både have og  fugle.

Hans har forskellige farve fugle, og de har en udendørs voliere som ikke ses ofte.

Volieren er mega stor med en lille sti og små grene og sten alt sammen sirligt holdt. Der er ingen tvivl om at fuglenes ve og vel betyder alt for Hans.      

Og så var det ellers tid til at Kaj Viby holdt et lille indlæg om sine fugle, og ikke mindst hvilken foder han giver dem, og for anskuelses skyld havde han taget prøver med på alt det, han udsætter sine fugle for lige fra spaghetti til kartofler og vafler og diverse frøsorter.

Efter dette indlæg, var det så tid til en rigtig dejlig gang grill mad, med alt det tilbehør som sig høre til, og selvfølgelig var der ringrider pølser man er vel i Sønderjylland.

Og så var der ellers Sønderjyske kaffe bord med hjemmelavet Rugbrødstorte ( sådan hedder det i Sønderjylland )   og hjemmebagt kringle som selvfølelig var bagt med smør.

En stor tak til Hans og frue for en på alle måder hyggelig aften under de smukke vinranker og varmen fra udendørs pejsen.

Til dem som ikke deltog i gik virkelig glip af en dejlig aften.   

Referent

Kaj Viby

© 2015 - Dansk Kanarie - Stedet hvor kanarieopdrættere samles.


Webmasters Palle Tlf: 2862 0960 - Mail: palle@jfkk.dk - Steen Tlf: 4084 5285 - Mail: sdickov@mail.dk