Reff:  Det var i år Reg Syd der stod fællesudstillingen med  Reg Fyn. Udstillingen blev afholdt i Bramming Sportscenter, sammen med Bramming og Oplandsfugleforening. Der var udstillet 228  kanarier  ligeligt fordelt mellem de 2 regioner.

De 104  stk var farvefugle, og 124 var figurfugle. Fuglene blev bedømt af  Ronald Hvam og Villy Rasmussen så de havde nok at se til. Jacob Højsgård var med som dommer aspirant. Kl. 13,00 var fuglene bedømt og som man kan se af bedømmelsen, var der en god kvalitet i de udstillede fugle.

Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 007

 

 

Vinder af farvepokalen for 3 højst bedømte farvefugle  gik til Mogens Jørgensen 366 point 

Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 005 

Vinder af figurpokalen for 3 højst bedømte figurfugle  gik til Tage Schmidt med  365 point 

     

 Reg Syds gennemgående vandrepokaler uddeles til juleafslutningen senere på året.

Der var mange tilskuere til de både lørdag og søndag til  stor glæde for både kanarie folkene og for Bramming og oplands fugleforening.

Tak for opbakningen til kanarieudstillere fra Reg Fyn og Reg Syd. Der er også en stor tak til Bramming fugleforening, for såvel det gode samarbejde, som de flotte rammer der altid er når der er udstilling  Bramming Sportscenter. Tak til alle der har givet en hånd, fra Reg Syd i arbejde  med at få det kanariemæssige til at falde på plads .

   Med venlig hilsen

                 REG SYD                                              Udstillingsresultater    KLIK HER

 

                                                                               Udsltiller                    KLIK HER

 

Nyt billedeRegion Syd-Fyns udstilling i Bramming 008Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 012Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 013Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 014Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 015Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 016Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 018Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 019Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 020Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 024Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 027Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 028Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 035Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 038Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 049Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 050Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 052Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 053Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 055Region Syd-Fyns udstilling i Bramming 057